Η Κέρκυρα φημίζεται για την υπέροχη και νόστιμη κουζίνα της. Το Casa del Sol σας παρουσιάζει ορισμένα από τα πιο νόστιμα φαγητά της Κέρκυρας.
Παστιτσάδα

H εμβληματική συνταγή παστιτσάδα με κόκορα ή μοσχαράκι αποτελεί ένα ιδιαίτερο και γνωστό πιάτο της Κέρκυρας, συνδεδεμένο με γιορτές και μέρες χαράς. Ζυμαρικά με καυτερό πιπέρι και σκόρδο αναμειγνύονται χαρίζοντας μία υπέροχη συνταγή. Κατά την επίσκεψη σας στο νησί της Κέρκυρας πρέπει να απολαύσετε το υπέροχο αυτό πιάτο.
Σοφρίτο

To σοφρίτο αποτελεί μία από τις πιο νόστιμες συνταγές που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε στην Κέρκυρα. Μοναδική γεύση με υπέροχα αρώματα. Το κερκυραίικό σοφρίτο πήρε το όνομα του κατά την Ενετοκρατία, γίνεται με μοσχαρίσιο κρέας που τηγανίζεται αλευρωμένο σε λάδι και στη συνέχεια σιγομαγειρεύεται με τρία συστατικά που δημιουργούν ισορροπία εντάσεων μεταξύ τους, το ξύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, ενώ συχνά χρησιμοποιείται και λευκό κρασί.
Μπουρδέτο

To μπουρδέτο ή μπουργίετο αποτελεί ένα από τα 3 πιο γνωστά πιάτα της Κέρκυρας. Μια υπέροχη συνταγή που συναντάς στο Επτάνησα και σίγουρα πρέπει να την δοκιμάσετε κατά την επίσκεψη σας στην Κέρκυρα. Ένα πιάτο που σερβίρετε με ψάρια και πολύ πιπέρι για αυτόν τον λόγο είναι καυτερό. Το φαγητό γίνεται με ψάρια του βυθού, κυρίως σκορπιούς με κάνα δύο πέρκες μαζί για καλύτερη γεύση, πήρε το όνομα του από την Ιταλία και την λέξη brodetto που σημαίνει ζωμός.